Médiaajánlat

 

 

Tisztelt Leendő Partnerünk!
 
Engedje meg, hogy felajánljuk Önnek a játékmezőbe vagy szerencsekártyába integrált megjelenést.
 
Az oldalon lehetőség van arra, hogy részletesen bemutassunk egy-egy mezőhöz tartozó partnert, ismertessük termékeit és/vagy szolgáltatásait. Adott a lehetőség, hogy a felhasználókat (játékosokat) a mezőt támogató partner privát oldalára irányítsuk át anélkül, hogy a játék folyamata megszakadna. Az Ön cégének, vállalkozásának, szolgáltatásának az elérése, tájékoztató adatai, kedvezményei és egyéb profiljai megjelenhetnek közvetlenül a játékba integráltan vagy link formájában (átirányítással és új lapként történő megnyitással).
 
Partnerünk bármely mezőbe szinte azonnal integrálható, az igényelt szerencsekártyát is rövid idő alatt el tudjuk készíteni. A grafika módosítása is lehetséges, így a partner testreszabott, a játék design-jába illeszkedő, teljes képes mezőt mondhat magáénak, akár kvízkérdés-hozzárendeléssel. Különleges lehetőség egy választható ellenfélkarakter támogatása (pl. Skála Kópé).
 
Az integrált megjelenésen felül olyan „klasszikus” felületeket is kínálunk, mint a banner, a hírlevél, valamint a hírfolyam.
 
Legyen a partnerünk - gazdálkodjon velünk okosan!
 

 

 Felhasználó:
Jelszó:
2015-10-25

Kedves Játékosok!

Új tulajdonosa vagyok az oldalnak, melyet azzal a szándékkal vásároltam meg 2014 évvégén,hogy 2015 évvégére átalakítom ( persze nem nagyon) az oldalt és újra indítom... sajnos nem olyan egyszerű mint gondoltam...