kep
Burttó ár: 15.900 Ft
Kosárba teszem: db


Magic Business Vállalkozói készségfejlesztő társasjáték

Szórakoztató játék vállalkozóknak, cégvezetőknek akár csapatépítéshez is!

 

 
Első magyar vállalkozói készségfejlesztő társasjáték


 

Szórakoztató játék vállalkozóknak, cégvezetőknek akár csapatépítéshez is!Szórakozás:
Táblás játék 1-4 fő részére. Azoknak, akik szeretnek jól szórakozni. Közösen választott cél után indulhat a játék, melyeket az egyéni döntések és a szerencse tesz változatossá.

Vállalkozói készségfejlesztés:
Ha két játékot végigjátszik, jobban fog érteni a vállalkozásvezetéshez, mint egy átlagos vállalkozó. Hiszen minden lényeges alaptudást megszerez és alkalmazhat is a játék során.

Verseny:
Az nyer, aki a célnak megfelelő legjobb taktika szerint játszik. Ahhoz hogy versenyben maradjon, azon túl, hogy a vállalkozását életben tartja, növelnie, fejlesztenie is kell azt.

Kockázatmentes szimuláció:
Itt ki lehet próbálni, hogyan működnének az életben is megtehető, vagy éppen elmulasztható lépések. Ön nagy kockázatot vállal, vagy inkább kisebbel próbálkozik?

Csapatépítés:
Minden vállalkozó olyan munkatársakról álmodik, akik rendelkeznek vállalkozói szemlélettel. Itt a lehetőség, hogy ezen együtt dolgozzanak közös játék formájában.

Minőségi ajándék:
Legyen szó rokonokról, ismerősökről, munkatársakról vagy éppen ügyfelekről. Céges ügyfeleinek akár saját vállalkozására szabott ajándékot adhat, ami nem csak a megjelenésben, hanem a funkciókban is megmutatkozhat
 

Az életben az nyer aki eléri személyes céljait.

A vállalkozásban az nyer, aki elegendő pénzt keres miközben élhető életet él.

 

Rendelje meg most!

(Az ár tartalmazza a csomagolási és postaköltséget)

Felhasználó:
Jelszó:
2015-10-25

Kedves Játékosok!

Új tulajdonosa vagyok az oldalnak, melyet azzal a szándékkal vásároltam meg 2014 évvégén,hogy 2015 évvégére átalakítom ( persze nem nagyon) az oldalt és újra indítom... sajnos nem olyan egyszerű mint gondoltam...